Nije životno ugrožena

SKB Mostar: Djevojka iz nesreće kod Konjica u teškom, ali stabilnom stanju

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Bljesak.info priopćeno je kako je A.Ć. (1999.) po prijemu u SKB Mostar hospitalizirana na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 05. 2018. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak ujutro kod Konjica, teško je ozlijeđena jedna ženska osoba, koja je nakon ukazane liječničke pomoći u Konjicu prebačena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Bljesak.info priopćeno je kako je A.Ć. (1999.) po prijemu u SKB Mostar hospitalizirana na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Njezino zdravstveno stanje za sada je stabilno. Pacijentica nije životno ugrožena.

Podsjetit ćemo da se nesreća dogodila na regionalnoj cesti R-435 (Konjic - Borci) u utorak oko 9 sati. F.G. (1999.) je upravljajući terencem Land Rover izgubio nadzor nad upravljačem vozila, te je skrenuo s ceste, probio zaštitnu ogradu i sletio s mosta u rijeku Neretvu, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Osim F.G., u vozilu su još bili A.H. (1997.) i A.Ć. (1999.) svi iz Konjica. F.G. i A.H. su ovom prilikom zadobili lakše tjelesne ozljede, dok je A.Ć. teško ozlijeđena. Očevid su na mjestu nesreće uradili službenici Policijske uprave Konjic.

Kopirati
Drag cursor here to close